(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija IT-teknologiapalveluihin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Digitaalisten palveluiden sekä teknologia-, hankinnan, logistiikan ja kaupan palveluiden kehittäminen on tärkeä osa Tokmannin liiketoiminnan kehittämisen strategiaa ja etsimmekin nyt pääkonttorillemme Tokmanni Oy:n tietohallintoon Mäntsälään


JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA IT-Teknologiapalveluihin


Työtehtävä


Toimit osana huikean hienoa IT-Teknologiapalvelutiimiä, jossa on tekemisen meininki ja töitä tehdään hyvällä fiiliksellä yhteisen päämäärän eteen. Järjestelmäasiantuntijana vastaat logistiikan IT-perustietotekniikan päivittäispalveluiden toimivuudesta ja tuesta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat palveluiden tekninen suunnittelu, toteutus, palvelun ja järjestelmien kehitys sekä määrittely ja dokumentointi. Toimit tiiviissä yhteistyössä Tokmannin tukitoimintojen, liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien kanssa.


Etsimämme henkilö


Odotamme, että olet tiimityöskentelytaitoinen ja sinulla on tehtävään soveltuva esimerkiksi ammattikorkeakoulutasoinen koulutus. Aktiivinen, toimeen tarttuva ja joustava asenne työntekoon sekä kiinnostus alan tehtäviä kohtaan auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Olet rautainen asiakaspalvelija, nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on useamman vuoden kokemus isompien IT-talojen perustietotekniikan tehtävistä. Viet asiat päätökseen jämäkällä otteella ja kykenet reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä omaksua nopeasti erilaisten järjestelmien käytön. Sinulla on myös osaamista Windows työasema- ja AD ympäristöjen hallinnasta, tietoliikenneverkoista LAN / WAN / WLAN sekä Windows tulostusympäristöjen hallinnasta. Arvostamme erityisesti kokemusta projektityöskentelystä, Windows palvelinympäristöjen, Terminal server ympäristöjen, WmVare ja Windows Azure tuntemusta.


Tarjoamme sinulle


Tiimissämme on reipas tekemisen meininki ja myönteinen ja välitön ilmapiiri. Pääset tukemaan työssäsi sekä logistiikkakeskuksen että myymälöiden henkilökuntaa, joten tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisia haasteita kivassa porukassa. Tarjoamme myös hyvät koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään osana kasvavaa ja kehittyvää Tokmannia.


Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä rohkeasti uuden oppimiseen.


Lisätiedot ja hakuohjeet


Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja innostuit, niin hae meille töihin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.6. täyttämällä sähköinen hakulomake. Tehtävä saatetaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä jo hakuajan puitteissa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa IT-manager Toni Eriksson p. 0207285675. Tavoitat Tonin parhaiten tiistaina 4.6 klo 14-16 ja keskiviikkona 12.6 klo 8-9.