(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija / Integration Specialist
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tiesitkö, että Intrumilla lähes 10% henkilöstöstä työskentelee IT:n parissa? Meillä IT-palvelut ovat aidosti avainasemassa liiketoiminnassa. Digitalisaatio on korkealla prioriteetilla strategiassamme ja meillä työskennellään jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä niin organisaation ja prosessien kuin IT-järjestelmienkin osalta.

Haemme Intrumin kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme sinua,

Järjestelmäasiantuntija

Työpäiväsi koostuu monimuotoisesta ja aktiivisesta ongelmaratkaisusta IT-palveluiden käyttöönotossa asiakasrajapinnassa ja asiakasintegraatioihin liittyvien ylläpitotehtävien parissa. Lisäksi pääset halutessasi kehittämään palveluitamme ja prosessejamme. Uskallat ottaa vastuuta ja saat vietyä omatoimisesti asioita eteenpäin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, dynaamisuutta, halua kehittää toimintaa ja oppia uusia asioita sekä kykyä hahmottaa isoja järjestelmäkokonaisuuksia. Lisäksi odotamme XML-osaamista ja XSLT-ymmärrystä, Unix/Linux -perusosaamista sekä SQL-osaamista. Kommunikoit sujuvasti englanniksi.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta määrittelytyöstä ja käyttöönotoista. Taloushallinnon perusteiden, reskontranhoidon ja sähköisen laskunvälityksen ja järjestelmäintegraatioiden tuntemus auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Toivomme että sinulla on tietotekninen korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) ja/tai mahdollisesti työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.

Voit valita työskenteletkö Helsingissä vai Jyväskylässä. Lasku- ja reskontrapalvelumme hoidetaan Jyväskylästä. Olemme vastikään muuttaneet uusiin toimitiloihin kauppakeskus Seppään. Helsingissä viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen klikkaamalla hae -painiketta. Hakuaika päättyy 4.3.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Client Interface Manager Tove Eriksson, tove.eriksson@intrum.com , p 050 4330915, puhelimitse tavoitettavissa 24.-28.2. 2020.