(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Asiakasyrityksemme etsii teknisen taustan omaavaa ja innostunutta järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Yritys toimii pääkaupunkiseudun alueella ja tarjoaa IT-tukipalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityksellä on pitkä historia alalla ja vakiintunut asiakaskunta.

Järjestelmäasiantuntijan työ on liikkuvaa ja suurin osa työstä tehdään asiakkaiden luona. Työnkuvasi sisältää monipuolisia tehtäviä mm. IT-järjestelmien ylläpidossa sekä asiakasprojektien läpiviennissä ja teknisessä tuessa. Lisäksi työhön kuuluu laitteiden ja ohjelmien asennusta sekä kokoonpanoa.

Etsimme teknisen taustan omaavaa henkilöä, jolla on potentiaalia oppia ja kehittyä alansa huipuksi. Voit olla etsimämme henkilö, jos nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja tietoteknisten ongelmien ratkaisusta. Sinusta huokuu aito innostus alaa kohtaan ja haluat jatkuvasti kehittää omaa ammattiosaamistasi. Koulutustaustaasi enemmän arvostamme oma-aloitteista, asiakaspalveluhenkistä ja joustavaa asennettasi. Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle tarjoaa aikaisempi kokemus vastaavantyyppisistä töistä. Lisäksi tukena työssäsi on ammattitaitoiset ja huumorintajuiset kollegat. Työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän suorittamisen kannalta välttämättömiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselle 13.8.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Järjestelmäasiantuntija". Lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.