(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja tarjoaa IT-tukipalveluita. Yrityksellä on pitkä historia alalla ja vakiintunut asiakaskunta. Työ on liikkuvaa ja osa työstä tehdään asiakkaan luona. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.

Työnkuva sisältää monipuolisia tehtäviä mm. IT-järjestelmien ylläpidossa, asiakasprojektien läpiviennissä ja asiakasprojektien teknisessä tuessa. Lisäksi työhön kuuluu laitteiden ja ohjelmien asennusta ja kokoonpanoa.

Etsimme esimerkiksi datanomin koulutuksen tai muun tietoteknisen taustan omaavaa henkilöä, jolla on potentiaalia oppia ja kehittyä alansa huipuksi. Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle tarjoaa mahdollisimman monipuolinen kokemus vastaavanlaisista töistä. Työssä menestymisen kannalta välttämätöntä on aito kiinnostus alaan ja oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen, oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä joustavuus. Työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti on hakijoilla välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 21.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Järjestelmäasiantuntija".