Järjestelmäasiantuntija Helsingin Pitäjänmäkeen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Oletko juuri valmistunut tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt IT-alan tekijä etsimässä uusia haasteita? Oletko vahvoilla priorisointitaidoilla varustettu, aktiivinen ja joustava tekijä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana asiakasyrityksemme ICT-yksikköä asiantuntijana erityisesti erilaisiin henkilöstöhallinto- ja taloushallintojärjestelmiin liittyen. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja tukitehtäviä, palveluiden toimivuuden ja jatkuvuuden varmistamista sekä tiivistä yhteistyötä konsernin tukitoimintojen, liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien kanssa.

Rooli on hyvin monipuolinen ja laaja. Vastaat ko. palveluista itsenäisesti ja pääset kehittymään palvelujen johtamisen alueella. Kehittyessäsi roolissa saat myös mahdollisuuden osallistua yrityksen sisäisten IT-ratkaisuiden kehitysprojekteihin, esimerkiksi robotiikkaan liittyen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää konsernia. Menestyksesi tueksi tarjoamme dynaamisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme tuen. Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, jonka aikana on erinomainen mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva, esimerkiksi ammattikorkeakoulutasoinen, koulutus. Voit olla vastavalmistunut tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt tekijä, painotamme rekrytoinnissa erityisesti aktiivista, toimeen tarttuvaa ja joustavaa asennetta työntekoon sekä kiinnostusta alan tehtäviä kohtaan. Viet asiat päätökseen jämäkällä otteella, mutta kykenet myös reagoimaan toisinaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.
Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä kykyä omaksua nopeasti erilaisten järjestelmien käytön. Katsomme eduksesi rekrytointiprosessissa ITIL-tuntemuksen, aikaisemman työkokemuksen IT-alan tehtävistä ja järjestelmien parista, esimerkiksi service desk-työskentelystä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen yritys, jonka toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, noin 20 minuutin matkan päässä keskustasta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264637
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki