Järjestelmäasiantuntija, Hedengren Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021
Etsimme järjestelmäasiantuntijaa asiakasyrityksellemme Hedengren Oy:lle. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa, joten voit olla niin kokenut konkari kuin vasta-alkaja. Toivomme, että sinulla on tehtävään perusosaaminen hallussa ja hieman aikaisempaa työkokemusta mutta ennen kaikkea halua kehittyä. Jos tämä kuulostaa sinulta, haethan paikkaa nopeasti, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivan hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kasvamaan järjestelmäasiantuntijaksi osana neljän hengen todella kokenutta tiimiä. Jokainen tiimiläinen toimii pääkäyttäjänä ja sinäkin pääset kasvamaan pääkäyttäjän rooliin. Tehtävässä tulet tehostamaan ja kehittämään Microsoftin ympäristön käyttöä Hedengrenillä. Pääset mukaan myös järjestelmän kehitystyöhön ja tehtävään valitulta toivotaan kiinnostusta kehitystehtäviä kohtaan. Tehtävässä pääset kasvamaan ja saamaan vastuuta niin pääkäyttäjän roolista, projektinvetovastuuta käyttöönottoprojekteissa sekä pääset vaikuttamaan tulevan palveluliiketoiminnan järjestelmän valintaan.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä oman kiinnostuksen mukaan
* Asiantuntevan tiimien tuen, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen
* Kansainvälisen työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Uuden järjestelmän valintaa osallistuminen
* Järjestelmän kehitys ja laadunvarmistus
* Pääkäyttäjän tehtävät
* Kehitystyö ja dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Hieman aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi harjoitteluiden ja kesätöiden kautta
* Perusosaaminen Microsoftin O365, Power BI, Power Tools, Dynamics, Teams sekä Forms työkaluista
* AD ja Azure verkkoympäristöjen ymmärrys
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Ruotsin tai norjan kielen taito nähdään etuna

Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeisyys
* Oppimishaluinen ja tiimityötaitoinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Hedengrenin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hedengren on turva- ja talotekniikan maahantuoja ja asiantuntija. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kestäviä, turvallisia ja viihtyisiä toimintaympäristöjä tarjoamalla laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja. Sekä edustamamme tuotteet että itse valmistamamme turvatekniikan järjestelmät ovat alan johtavia brändejä. Kaikkea toimintaamme ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet. Olemme yli 100-vuotias suomalainen perheyritys. Liikevaihtomme on 60 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 250 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja oma logistiikkakeskuksemme Espoossa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462001
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki