(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija hankintaan pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019
Haemme nyt

Järjestelmäasiantuntijaa hankintaan pääkaupunkiseudulle

Järjestelmäasiantuntijana vastuualueenasi ovat materiaalinimikkeistön ylläpito ja päivittäminen, hankintajärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät (ylläpito ja lähituki) sekä erilaisten hankintaa tukevien raporttien tuottaminen. Lisäksi tuet SAP-asiantuntijoita sähköisen kaupankäynnin teknisessä ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Työssäsi pääset käyttämään tietojenkäsittelytaitojasi sekä ongelmanratkaisukykyjäsi informaatiovirtojen ja masterdatan hallintaan. Sinulla on lisäksi hyvät mahdollisuudet kehittää työtehtäviin liittyviä tietojenhallinnan prosesseja mm. uusien IT- ja tietoteknisten ratkaisujen, järjestelmien sekä järjestelmärobotiikan avulla. Yksin ei myöskään tarvitse onnistua, apunasi on hankintatiimi sekä kokeneet järjestelmäasiantuntijat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä,
- erinomaisia MS Office taitoja, erityisesti MS Excel,
- kokemusta suurien tietomassojen käsittelystä,
- ymmärrystä nykyaikaisten tietojärjestelmien toimintaperiaatteista,
- analyyttistä työotetta ja kykyä toimia itsenäisesti,
- automatisointisuuntautunutta ajattelutapaa,
- sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Eduksesi katsomme soveltuvan IT-suuntautuneen koulutuksen (esim. datanomi tai IT-tradenomi), kokemuksen talotekniikka-alan (LVIS) tuotteistosta ja materiaalinimikkeistön hallinnasta, kokemuksen hankintatoimesta, SAP- toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen, ruotsin kielen taidon sekä järjestelmärobotiikan tuntemuksen

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen asiantuntija- tai kehitysroolissa omien toiveidesi ja vahvuuksiesi mukaan,
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa hankintaryhmäpäällikkö Mikael Väisänen, puh. 050 523 1646, tai sähköpostilla mikael.vaisanen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 22.12.2019 mennessä.