Järjestelmäasiantuntija, Hämeenlinna
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021
Asiakkaamme Oikeusrekisterikeskus etsii reilun vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Järjestelmäasiantuntija vastaa uuden tietojärjestelmän käyttöönoton valmistelusta, ylläpitoon siirtymisen prosesseista sekä vanhan järjestelmän alasajoon liittyvistä tehtävistä. Hän vastaa uuden järjestelmän liittämisestä yhteiseen lokitusjärjestelmään sekä valvonta- ja monitorointijärjestelmään. Työnkuvaan kuuluvat myös käyttöympäristöjen ylläpitoon ja versioasennuksiin liittyvät tehtävät. Lisäksi työnkuva kattaa tietojärjestelmien kehittämistä, testausta, ylläpitoa sekä järjestelmien välisten integraatioiden määrittelyä ja suunnittelua. Henkilö ohjaa ja koordinoi toimittajia, toimii linkkinä asiakkaan ja toimittajien välissä sekä tekee sidosryhmäyhteistyötä ja huolehtii tietojen dokumentoinnista.

Osaaminen liittyen ketteriin ohjelmistokehitysmenetelmiin, palvelunhallinnan menetelmiin, erilaisiin kehittämisen ja ylläpidon työvälineisiin antavat hyvät valmiudet tehtävien menestyksekkääseen suorittamiseen. Kokemus sähköisestä asioinnista, monitoimittajaympäristössä toimiminen sekä työskentely eri toimijoiden kanssa antavat valmiuksia tehtävien edistämiseen.

Hakemallamme henkilöllä on jo kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä vahvaa teknistä osaamista. Tärkeitä ominaisuuksia ovat myös omatoimisuus, itseohjautuvuus sekä ongelmaratkaisukyky. Tehtävässä toimitaan monien eri sidosryhmien kanssa, joten asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana. Kyseessä on määräaikainen vuokratyösuhde 31.12.2022 asti. Työtä voi tehdä myös etänä.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa tietoteknistä koulutusta
Kokemusta ja osaamista tietojärjestelmien testauksesta, kehittämisestä, käyttöönotosta ja ylläpidosta
Osaamista erilaisista teknisistä ratkaisuista sekä järjestelmien välisten integraatioiden määrittelystä ja suunnittelusta
Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja niin kirjallisesti kuin suullisesti


Arvostamme

Pilvipalvelut- ja robotiikkaosaamista


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot