(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija Finavialle (äitiysloman sijaisuus)
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsimme nyt IT System Specialistia työskentelemään Finavialle teknisen tuen tiimiin äitiyslomasijaisuuteen vuoden 2019 loppuun asti. Vahva optio jatkolle myös tämän jälkeen vakinaiseen työsuhteeseen!

Olet osa tiivistä Service Desk-tiimiä. Työtehtäviin kuuluu perustietotekniikkatuki, ongelmanratkaisu ja käytönneuvonta teknisessä Service Deskissä. Pääasiallisesti työ tapahtuu joko puhelimessa, palvelupisteessä tai asiakkaan luona lentokentän alueella. Lisäksi saat koulutuksen laajaan kirjoon asiakaskohtaisia järjestelmiä, joiden käyttäjäneuvontaan myös osallistut. Työskentely tapahtuu asiakasrajapinnassa, joten tehtävä edellyttää hyviä kommunikointivalmiuksia suomen ja englannin kielellä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pidämme tärkeänä myös oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja halukkuutta toimia yhdessä tiimin kanssa.

Tehtävä sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Työaika on perehdytyksen ja koulutusjakson aikana 8-16. Koulutusjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä sovittujen vuorojen mukaan päivätöitä. Koska tarjottava palvelu on ympärivuorokautista, myöhemmin on mahdollista siirtyä vuorokiertoon, joka sisältää myös yövuorot ja viikonlopputyöt.

Tehtävään edellytämme:

soveltuvaa IT-alan koulutusta

vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä , mobiilipäätelaitteista ja niiden käyttöjärjestelmistä (iOS, Android)

kokemusta AD-hallinnasta

laaja-alaista osaamista IT-ympäristön ylläpidosta

nopeaa omaksumiskykyä ja motivaatiota uusien asioiden oppimiseen

vastuullista ja omatoimista työskentelyotetta

hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä dokumentointitaitoja

kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä oikeaa asennetta asiakasrajapinnassa toimimiseen

ajokorttia

Eduksi luemme:

Citrix- teknologioiden hallinnan

Tarjoamme sinulle

monipuolisia, kiinnostavia työtehtäviä mielenkiintoisessa ympäristössä

innostavan tiimin ympärillesi

mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi

Tehtävään valitulle teetetään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, huumeseula sekä turvallisuuskoulutus. Näiden taustaselvitysten läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille CV:n kera mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Joel Rönkkö, joel.ronkko@barona.fi