Järjestelmäasiantuntija - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019
Sitowise on 1400 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. www.sitowise.com/fi

Haemme yhteistyössä asiakkaallemme Sitowiselle verkko-/tietoliikennetekniikan järjestelmäasiantuntijaa Espoon Leppävaaraan viihtyisiin toimitiloihin vakituiseen työsuhteeseen.
Omaatko jo muutaman vuoden työkokemusta järjestelmäasiantuntijan tehtävistä verkko-tietoliikennetekniikan osa-alueelta ja olet etsimässä seuraavaa askelta urapolullesi? 
Verkko-/tietoliikennetekniikan järjestelmäasiantuntijan tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa verkko-/tietoliikennepuolen projekteissa osana mukavaa tiimiä.
Olet mahdollisesti asiakkaamme uusi järjestelmäasiantuntija, jos sinulla on jo muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, lisäksi sinulta löytyy osaamista seuraavista teknologioista: MPLS, palomuurit ja reititykset ja olet myös valmis oppimaan ja kehittymään ammatillisesti järjestelmäasiantuntijana. Sinulta luonnistuu työskentely niin itsenäisesti kuin osana tiimiä sekä työntekijänä olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.  Koulutukseltasi olet esimerkiksi tietojenkäsittelyn tradenomi, tietoliikenneinsinööri tai datanomi. Kommunikoit sekä suomen että englannin kielellä sujuvasti.
Asiakkaamme Sitowise tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, asiantuntevan ja mukavan työyhteisön, tiimin tuen sekä hyvät työsuhde-edut.
Jos sinua jäi vielä jokin asia askarruttamaan, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Tavoitat Jaanan parhaiten maanantaina 18.3. klo 9-10.
Kiinnostuitko järjestelmäasiantuntijan tehtävästä? Olisiko tässä seuraava askel urapolullesi? Jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera torstaihin 20.3.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsittelemme koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236610
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo