Järjestelmäasiantuntija - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Bit Group Finland Oy on kotkalainen ICT-alan asiantuntija. Tarjoamme IT-ratkaisut yritysten tarpeisiin aina konsultoinnista laitteistojen ylläpitoon ja huoltoon. Palvelemme niin pieniä kuin suurempiakin yrityksiä joustavasti ja kustannustehokkaasti ilman pitkiä huoltojonoja. Meille on tärkeää löytää ratkaisut nopeasti ja asiakkaan ehdoilla. Palveluihimme kuuluvat vaativatkin laitteistojen käyttöönotot toimialasta riippumatta. Asennamme valmiiksi koko paketin aina työasemista ja palvelimista sähköposteihin ja tietoturvaan. Ylläpitopalveluilla varmistamme, että asiakas välttyy turhilta käyttökatkoksilta ja ohjelmistot pysyvät ajan tasalla. Palveluihimme kuuluvat myös laitetoimitukset suurempienkin asiakkaiden tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, emmekä epäröi ehdottaa niitä asiakkaillemme. Työmme tulos näkyy pitkinä asiakassuhteina.

Asiakkaamme Bit Group Finland Oy hakee kauttamme järjestelmäasiantuntijaa Espoossa sijaitsevaan asiakasyritykseensä. Työsuhteen kesto aluksi vuoden 2019 loppuun asti. Henkilö rekrytoidaan suoraan Bit Group Finland Oy:n palvelukseen.

Tehtäviisi kuuluvat

Asiakkaan IT-palvelupyyntöjen hoitaminen, vastuu käyttäjien työasemien käyttöönotoista sekä ohjelmistojen asennuksista ja ylläpidosta. Microsoft AD perustoimintojen hallinnasta ja ylläpidosta.

Odotamme sinulta

Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja koulutukseltasi olet datanomi tai IT-tradenomi. Työskentely suomeksi ja englanniksi luonnistuu sinulta sujuvasti.

Asiakkaamme toivoo sinun olevan

Asiakaspalveluhenkinen, avoin, positiivinen ja reipas. Työotteeltasi olet itsenäinen ja toimeen tarttuva sekä tykkäät auttaa erilaisissa tietoteknisissä ongelmissa. Vaikka viihdytkin tietoteknisten asioiden parissa, niin sinulle on vaivatonta kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten ti 19.2. klo 12-13 ja to 21.2. klo 15-16.
Olisitko sinä Bit Groupin uusi asiakaspalveluhenkinen järjestelmäasiantuntija? Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233268
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo