(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija DNA:n tekniikan yksikköön
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme DNA:n tekniikan yksikköön järjestelmäasiantuntijaa

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat provisiointijärjestelmien operointi sekä provisiointilogiikan kehitys, suunnittelu, testaus ja toteutus. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen tukijärjestelmien asiantuntijoiden, verkon ja tekniikan asiantuntijaryhmien sekä järjestelmätoimittajien kanssa.

Hakijoilta odotamme kokonaisuuden ymmärtämistä loppuasiakasrajapinnasta sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä erinomaisia yhteistyötaitoja ja keskustelevaa asennetta niin sisäisten sidosryhmien kuin järjestelmätoimittajien kanssa. Jos olet opinnoissasi jo loppusuoralla tai vastavalmistunut tämä on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan jo opittua työelämässä, työkokemus eri verkkoteknologioiden ja provisiointi/ aktivointijärjestelmien osalta katsotaan eduksi. Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaskokemusta. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia. DNA palkittiin helmikuussa Suomen toiseksi parhaana työpaikkana suurten yritysten sarjassa Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa.

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Työntekopaikka voi olla Helsinki, Kuopio, Pori tai Rauma. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa joni.laakso@dna.fi puh. 0440442706

Mikäli kiinnostuit, hae mukaan alla olevan linkin kautta.