(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija (dataanalyytikko)
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Tehtävän kuvaus 
Sinulle datan muodostamat pisteet eivät ole kaaos vaan joukko kuvioita, jotka kykenet esittelemään luotettavasti ja selkeästi myös muille, yksittäisten pisteiden merkitystä unohtamatta. Ymmärrät tietoverkkojen tuottamaa dataa ja kykenet käsittelemään erilaista rakenteellista tai rakenteetonta tietoa viime kädessä myös omin aputyökaluin ja skriptien ja/tai notebookkien avulla.
 
Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen järjestelmäasiantuntijan virka. Tehtävä sijoittuu digitaalisten palveluiden yksikköön Helsingissä. Järjestelmäasiantuntija käsittelee monimuotoisia tietomassoja ja kehittää erilaisia järjestelmiä ja palveluita mm. avoimilla ohjelmistoilla ja työkaluilla. Lisäksi työnkuvaan kuuluu luovaa ongelmanratkontaa, uusien järjestelmien ja työkalujen oppimista sekä tarvittaessa tarvittavien työkalujen tuottaminen. 
  
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset 
Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä  kelpoisuusvaatimuksia. 
 

Hakijalta odotamme  
Odotamme asiantuntijalta mallinnus- ja menetelmäosaamista tilastotieteestä, syväoppimisesta sekä käsitteellisestä analyysistä. Erilaisten tietokanavien ja -virtojen hallinta ja normalisointi ovat käytännön edellytys tehtävässä onnistumisessa. Asiantuntijan tulee pystyä työskentelemään moninaisten tietokantamallien ja toteutusten parissa.
Tehtävän osaamisosa-alueita ovat myös Apache Kafka, Spark ja Hadoop sekä Javascript, Perl, Python tai Scala.
 
Valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Luemme eduksi tehtävää tukevan korkeakoulututkinnon.
  
Työssä tarvittava kielitaito
 Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön työtehtävien hoitamiseksi.
 

Tehtävän tiedot 
Tehtävän kesto: Vakinainen
 
Työaika: Virastotyöaika
 
Tehtävä alkaa: 1.4.2020
 
alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
 
Virka on viraston yhteinen.
  
Tehtävän hakemista koskevat tiedot 
Hae viimeistään: 17.2.2020 16:15
 
ID: 26-37-2020
 
Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
 00121 Helsinki
 

Palkkaukseen liittyvät tiedot 
Peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4186,59 € kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti. Suoritusosa voi olla 0 - 32 %. Supon tai poliisihallinnon ulkopuolelta tulevan virkamiehen suoritusosa on alussa 3 - 6 kuukauden ajan 10 % peruspalkasta. Kokemusosaa maksetaan palvelusajan perusteella 0 - 14 % ja se voi olla 8 vuoden jälkeen 4 % ja 23 vuoden jälkeen 14 % peruspalkasta.
 
  
Edut 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon. 
  
Tehtävä 
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1
 
  
Yhteystiedot 
Lisätietoja tehtävästä
Suojelupoliisi vaihde
Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen 
0295 480 131
 
Muut tehtävään liittyvät tiedot 
Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
 
Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.
 
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella
 
Suojelupoliisin kirjaamo
PL 151, 00121 Helsinki.
 
Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.