Järjestelmäasiantuntija, Anora Group Oyj, Koskenkorva / Ilmajoki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021
Anora on johtava viinien ja väkevien alkoholijuomien bränditalo Pohjoismaissa sekä vastuullisuuden edelläkävijä alallamme maailmanlaajuisesti. Toimintaamme kuuluvat myös maailmanluokan teolliset toiminnot tislauksessa, pullotuksessa ja logistiikkapalveluissa sekä teknisten etanolien, juomaetanolin, rehuraaka-aineiden ja ohratärkkelyksen tuotanto. Anora syntyi Altian ja Arcuksen yhdistyessä vuonna 2021. Anoran yhteenlaskettu liikevaihto oli 640 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja työllistämme noin 1 100 ammattilaista Pohjois-Euroopassa, Ranskassa ja Saksassa. Anora Koskenkorvalla on 35 elintarvikeprosessiteollisuuden ammattilaista, joista 25 työskentelee tuotannossa.

Etsimme nyt

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Anora Industrial -yksikköön Koskenkorvan tehtaalle.

Järjestelmäasiantuntijan päätehtävänä on vastata Anora Koskenkorvan tehtaan automaatio- ja tiedonsiirtojärjestelmien päivittäisestä toiminnasta ja kehittää niitä liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Automaatiojärjestelmän ohjelmamuutokset ja konfigurointi joko itse toteutettuna tai ostopalveluna tuotannon tarpeisiin, sekä uusien laitteiden liittäminen järjestelmään ovat tärkeä osa tehtävää. Toimintojen ja tuotannon jatkuva kehittäminen järjestelmien digitalisoinnin keinoin on osa roolia.

Järjestelmäasiantuntija toimii teknologiatiimin jäsenenä ja sitä kautta tilaajan edustajana töiden budjetoinnissa sekä määrittelyssä, hankintaprosessissa ja valvojana muutos- ja investointiprojekteissa, kun hankintalaajuudessa on sähkö-, instrumentti- tai automaatiotarpeita. Henkilön toimenkuvaan kuuluu myös tehtaan säteily- ja ATEX- turvallisuusasiat, jonka vuoksi alaan sopiva koulutus on etu, mutta järjestämme koulutuksen tarvittaessa.


Edellytämme sinulta

- Arvostamme kokemusta tehdasautomaatiosta, sähkö- ja instrumenttilaitteistoista. Useamman vuoden työskentelykokemus prosessiteollisuudessa, kyky ja halu kehittää tehtaan toimintaa sekä aiempi näyttö onnistuneista projektien läpiviennistä katsotaan eduksi.

- Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä kestät hyvin myös kiirettä ja muutoksia. Sinulta löytyy aito kiinnostus prosessiteollisuuteen ja halu myös jatkuvasti kehittää toimintoja. Kilpailukykyisen palkan ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan organisaation tuen.

- Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englannin osaaminen lasketaan eduksesi. Taskusta löytyy esimerkiksi insinöörin tutkinto prosessi-, metsä- tai elintarviketeollisuuden tai automaation saralta ja olet jo marinoitunut työelämässä prosessiteollisuuden parissa. Osaaminen ja kiinnostus järjestelmiin ja teknisiin yksityiskohtiin sekä laaja-alainen ymmärrys kokonaisuuksien hallinnasta auttavat eteenpäin. Saat myös muut innostumaan yhteistyöstä.


Tarjoamme sinulle

- Tehtävä tarjoaa Sinulle erinomaisen mahdollisuuden monipuoliseen ja haastetta tarjoavaan työhön, jossa pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.
- Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Valittu henkilö palkataan aluksi 12kk määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Anoralle.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä saat puh. 0405100433 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot