Järjestelmäasiantuntija (2)
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2021

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Haemme kahta DevOps-järjestelmäasiantuntijaa
Järjestelmäasiantuntija sijoittuu TUVE Palvelutuotannon TUVE Työkalut -ryhmään. TUVE Työkalujen järjestelmäasiantuntijoiden tehtäviin kuuluu käyttäjä- ja pääsynhallintapalveluiden sekä varmennepalvelun kehittämis-, projekti- ja ylläpitotehtävät. Järjestelmäasiantuntija vastaa osaltaan TUVE Palvelutuotannon tuottamista palveluista.

Järjestelmäasiantuntijan päätehtävä on TUVEn keskitetyssä identiteetin- ja pääsynhallinnassa. Tehtävässä toimitaan DevOps-tiimissä, jonka vastuulla on identiteetin- ja pääsynhallinnan järjestelmän ylläpito ja jatkuva palvelu sekä järjestelmäintegraatioihin liittyvät vaativat asiantuntija- ja kehitystehtävät ja konsultaatiot sidosryhmille. DevOps-järjestelmäasiantuntija osallistuu teknisen arkkitehtuurin kehittämiseen, sovellusasennuksiin ja projektitöiden koordinoimiseen. Jatkuvan palvelun varmistamiseksi tehtävään liittyy varallaolo.

Tässä tehtävässä ei ole etätyömahdollisuutta.

Odotamme sinulta
aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sitoutuneisuutta tulokselliseen ja tunnolliseen työskentelyyn, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, kykyä järjestelmälliseen dokumentointiin ja käytännössä osoitettua ongelmanratkaisutaitoa sekä määrätietoista otetta työtehtävien hoitamisessa.
Hakijalla tulee olla myös osaamista ja kykyä vahvaan toimittajien sekä TUVE-liiketoiminnan sisäisen työn ohjaamiseen.
Tehtävissä tarvitaan oman osaamisalueen erinomaista hallintaa, laajojen teknisten kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä kokemusta teknisiin järjestelmäintegraatioihin liittyvistä kehitys- ja ylläpitotehtävistä sekä ongelman selvityksistä.

Tehtävien menestyksellistä hoitamista edesauttaa
soveltuva IT-alan koulutus, hyvät perustiedot Unix/Linux-käyttöjärjestelmistä, hyvä perustuntemus IAM-ratkaisuista ja -tuoteperheistä, osaaminen Java-, JavaScript- ja Python-ohjelmoinnista, osaaminen WEB-sovelluskehityksestä sekä kyky toimia asiakasrajapinnassa.

Edut
• Ateriaetu
• Liikunta- ja kulttuurietu
• Laajat työterveyden palvelut
• Ergonomiset työvälineet ja erityistyölasit
• Työkokemuksen perusteella jopa 38 arkipäivää lomaa / vuosi
• Opiskelun palkallinen tuki 15 päivää / vuosi
• Joustavuus työajassa 

Palkkaus
Haettavan tehtävän palkkaus määräytyy Valtorin palkkausjärjestelmän vaativuustason 9 mukaisesti. Vaativuustason mukainen tehtäväkohtainen palkanosa on 3429,82 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. 

Muita tehtävään liittyviä tietoja
Tehtävän sijoituspaikka esisijaisesti Helsingin tai Rovaniemen toimipiste, hakijan toiveesta voidaan mahdollisesti huomioida myös jokin muu Valtorin toimipiste. Tehtävän toivottu aloitus on 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakeminen
Haethan tehtävää 24.1.2022 klo 16:15 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-1279-2021).

Lisätietoja tehtävästä antaa

Petra Honkala
Ryhmäpäällikkö
p.0295 487 420
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544574
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi, Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Petra Honkala