Järjestelmäasentaja, Stanley Security Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Euroopan suurimpana ja luotetuimpana turvallisuuspalvelujen tuottajana STANLEY Security tarjoaa innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia turvallisuusteknologiaan perustuvia palveluratkaisuja. Stanley Security on osa globaalia Stanley Black & Decker konsernia yhdistäen toiminnassaan globaalit resurssit paikalliseen osaamiseen.
KUVAUS
Tehtävässä toimit turvallisuusjärjestelmien järjestelmäasentajana asiakasprojekteissa. Projektit ovat pääasiassa kulunvalvonta-, rikosilmoitin- ja videojärjestelmien ja -ohjelmistojen sekä niihin liittyvien palveluiden asennus- tai käyttöönottoprojekteja pääkaupunkiseudun alueella.

Osallistut työmaalla asennuksiin, käyttöönottoihin, koulutuksiin ja tarvittaessa ohjaat myös partnereiden sekä alihankkijoiden toimintaa ja vaikutat siten toimitusten laadukkaaseen toteutumiseen. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja asiakaspalveluasenne korostuvat tehtävässä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuvaa peruskoulutusta; sähkö, automaatio, tietoliikenne, turvallisuusteknologia
* Palveluasennetta
* Kykyä työskennellä järjestelmällisesti ja itsenäisesti
* Kulunvalvonnan osaamista (Esim.Unison, Lenel, Esmikko, Amag, Iloq)
* Kokemusta projektityöskentelystä on sinulle eduksi


Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja johtavassa turvallisuusalan palveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuammattilaiseksi. Tukenasi on osaavat ja laajan kokemuksen omaavat kollegat sekä toimintaa tukevat järjestelmät ja globaalin Stanley Black & Decker konsernin edut.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 10kk, jonka jälkeen vakinaistuminen asiakasyritykseen
* Sijainti: pk-seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Lue lisää Stanley Securitystä täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404727
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki