(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasentaja, Stanley Security Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020
Euroopan suurimpana ja luotetuimpana turvallisuuspalvelujen tuuottajana Stanley Security Oy tarjoaa innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia turvallisuusteknologiaan perustuvia palveluratkauisuja. Stanley Security on osa globaalia Stanley Blck&Decker -konsernia, joka yhdistää toiminnassaan globaalit resurssit paikalliseen osaamiseen.

Haemme nyt

JÄRJESTELMÄASENTAJAA

hoitamaan asiakastoimituksia Varsinais-Suomen alueella, pääasiallisena toimipaikkana Turku. Työhön sisältyy myös ajoittaisia matkatöitä pk-seudun, Tampereen ja Jyväskylän alueella.

Tehtävässä toimit turvallisuusjärjestelmien järjestelmäasentajana asiakasprojekteissa. Projektit ovat pääasiassa kulunvalvonta- ja paloilmoitinohjelmistojen sekä niihin liittyvien palveluiden asennus- tai käyttöönottoprojekteja.

Osallistut työmailla asennuksiin, käyttöönottoihin ja koulutuksiin. Tarvittaessa ohjaat myös partnereiden sekä alihankkijoiden toimintaa ja vaikutat siten toimitusten laadukkaaseen toteutumiseen. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky sekä hyvä asiakaspalveluasenne korostuvat tehtävässä.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja johtavassa turvallisuusalan palveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa alan huippuammattilaiseksi. Tukenasi ovat osaavat kollegat ja toimintaa tukevat järjestelmät sekä globaalin Stanley Black& Decker -konsernin edut.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Tulevaisuudessa on mahdollisuus vakinaistua yrityksen omille kirjoille. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa peruskoulutusta esim. sähkö-, automaatio-, tietoliikenne- tai turvallisuusteknologia-alalta

Hyvää palveuasennetta ja ongelmanratkaisukykyä

Kykyä työskennellä järjestelmällisesti ja itsenäisesti

Ajoittaista matkatyövalmiutta ja aitoa halua kehittyä turvallisuusjärjestelmien moniosaajaksi


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa

Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen työhön

Päivätyön joustavilla työajoilla

Kilpailukykyisen palkkauksen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi oheisesta linkistä ja täytä hakemus huolellisesti. Liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Henna Kaartinen
Rekrytointikonsultti
henna.kaartinen@staffpoint.fi