Järjestelmäasentaja IT-projektiin
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme noin neljän kuukauden projektiin palveluhenkistä järjestelmäasentajaa laitepäivitysprojektin pariin Helsinkiin.


Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu asiakasyrityksemme laitteiden päivitys Windows ympäristössä sekä vianmäärittely ja teknisten ongelmien koordinointi sisäisen tiimin kanssa. Työskentely tapahtuu osin myös etäyhteyden kautta. 

Edellytykset

Tehtävän kannalta oleellista on Windows 7 ja 10-käyttöjärjestelmien hallinta sekä asennus ja konfigurointi osaaminen. Etsimällämme henkilöllä on jo muutaman vuoden ajalta kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja lisäksi toivomme häneltä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta sekä teknistä taustaa esimerkiksi opintojen kautta. Lisäksi kokemusta SCCM (System Center Configuration Manager) ja AD (Active Directory) järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme reipasta, luotettavaa, täsmällistä ja ripeää työotetta, korkeaa työmoraalia ja palveluhenkistä asennetta. Oleellista on myös annettujen ohjeiden noudattaminen sekä rohkeus kysyä epäselvissä tilanteissa. Selkeä, sujuva ja reipas kommunikointikyky sekä suomen että englannin kielellä on oleellista tehtävässä menestymiseksi.

Edut

Tässä on erinomainen mahdollisuus it-alan koulutuksen omaavalle henkilölle kerryttää työkokemusta suuresta asiantuntijaorganisaatiosta ja mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. 

Lisätiedot

Tyot alkavat marraskuussa 2019. Mikäli kiinnostuit, jätäthän englanninkieliset ansioluettelosi ja hakemuksesi, olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot