(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäarkkitehti
Magic Cloud Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Etsimme nyt joukkoomme jo entuudestaan työkokemusta omaavia järjestelmäarkkitehtejä ja teknisiä asiantuntijoita. Osana tiimiämme olet rakentamassa ja ylläpitämässä konesali- ja pilvipalveluitamme. Etsimme visionääristä taitajaa rakentamaan yrityksemme tulevaisuutta yhdessä koko tiimimme kanssa.

Tiimimme uusilla jäsenillä tulee olla hyvä tekninen osaaminen virtualisoinneista, verkoista ja tietojärjestelmistä (tarkempi listaus alla). Hänellä on kyky visioida ja kantaa vastuuta sekä organisoida omaa työtänsä. Työtehtävä sopii työtä pelkäämättömälle, tekniikkaan intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle.

Työssään henkilö pääsee toteuttamaan ja rakentamaan tulevaisuuden pilveä. Henkilö saa tuekseen ja resurssikseen virtualisointeihin, verkkoihin ja palvelimiin erikoistuneen, ammattitaitoisen teknisen henkilöstömme sekä työyhteisökseen nuorekkaan ja avoimen tiimimme.

Pääasiallisena työpaikkana voi olla Tampereen tai Ikaalisten toimipisteemme. Tarjoamme lisäksi hyvät mahdollisuudet joustavaan työhön ja etätyöskentelyyn.

Välttämättömäksi työtehtävän hoitamisessa katsomme:

- Intohimo työntekoon ja tekniikkaan
- Asiakaspalveluhenkisyys

Intohimo, aito kiinnostus ja halu työskennellä entistä paremman pilvipalvelun ja entistä ketterämmän toiminnan eteen on työhön valittavalta henkilöltä edellytettävä lähtökohta ja ominaisuus. Osoitathan tämän ominaisuutesi hakemuksessasi ja erittelet, miten alla olevat osa-alueet tähän lähtökohtaan yhdistyvät.

Lisäksi työtehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä pidämme seuraavia osa-alueita soveltuvin painotuksin:

- Aikaisempi työkokemus teknisistä työtehtävistä

- Hyvä paineensietokyky ja kyky kantaa vastuuta

- Taito hahmottaa laajoja kokonaisuuksia

- Sujuva suomen ja englannin kieli

- Laaja tekninen osaaminen esimerkiksi useilta seuraavista osa-alueista (erittelethän teknistä osaamistasi tarkemmin hakemuksessasi):

o Virtualisointi

o Storage

o Palomuurit ja kytkimet

o Windows palvelimet

o Linux-palvelimet

o PowerShell

o SQL Server

o Citrix XenApp, XenDesktop

o NetScaler

o Tietojärjestelmien monitorointijärjestelmät

o Tietojärjestelmien lokienhallintajärjestelmät
 

Sisällytäthän hakemukseesi palkkatoivomuksesi.