(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäarkkitehti – oletko oman elämäsi Aleksei Pažitnov?
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Muodostatko arkkitehtuurin osista hetkessä yhtä selkeän kuvan kuin Tetris-palikoista ruudulla? Hahmotat asiat nopeasti kokonaisuuksina, joidenka jokainen osa täydentää toisiaan. Haaveiletko työstä, jossa pääset itsenäisesti ratkaisemaan ongelmia ensimmäistä kertaa ja mukaan työelämän murroksen etujoukkoihin? Jos haluat tiimiimme edistämään työelämän digitalisaatiota, saatat olla etsimämme kokenut järjestelmäarkkitehti.

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Teemme työtä ja ratkaisuja, joilla tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta. Työvoimaa, joka takaa ammattitaitoista ja parasta palvelua niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa, kuin kotihoidon ja erikoissairaanhoidoinkin asiakkaille. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2000 pääkaupunkiseudulla asiakkaidemme työkohteissa. Tämä tarkoittaa vuodessa yli 12 000 aktiivista työntekijää ja lähes 5 000 uutta rekrytointia. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa ja toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 200 innostunutta seurelaista.

Haemme nyt pieneen, mutta sitäkin innostuneempaan ICT-tiimiimme ratkaisukeskeistä järjestelmäarkkitehtiä, joka pärjää kovassakin vauhdissa. Työskentelet sisäisten hankkeidemme parissa, jossa tehtävänäsi on varmistaa Seuren arkkitehtuuriperiaatteiden ja yhtenäisen tietoarkkitehtuurin toteutuminen. Toimit keskeisenä järjestelmäkehityksen asiantuntijana ja tiiviissä yhteistyössä ulkoistettujen sovelluskehityskumppaniemme ja liiketoimintamme kanssa. Tehtävässäsi on eduksi, mikäli pystyt omaksumaan helposti liiketoiminnan tavoitteita ja osaat tuottaa niiden pohjalta arkkitehtuuriperiaatteita, -kuvauksia ja -määrityksiä.

Odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta samankaltaisista tehtävistä sekä selkeitä näyttöjä onnistumisista
  • Yleisimpien arkkitehtuuriviitekehysten tuntemusta
  • Ymmärrystä moderneista integraatioteknologioista ja pilvipohjaisista järjestelmäarkkitehtuureista
  • Kokemusta Microsoftin Azure PaaS-teknologioista
  • Kokemusta liiketoimintasovellusten konseptoinnista ja määrittelystä
  • Kokemusta ketterästä kehittämisestä ja sen menetelmistä

Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei otsa kurtussa. Arvostamme vastuullista tiimityötä, rohkeutta sekä kykyä ennakoida ja katsoa tulevaisuuteen palveluidemme kehityksen osalta. Toimintamme on itseohjautuvaa, mutta teemme aina työtä yhteisten tavoitteidemme sekä asiakkaidemme parhaaksi.

Haku päättyy sunnuntaina 22.09.2019, mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si ja kerro meille myös palkkatoiveesi.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa ICT-johtajamme Antti Nummiranta. Antin tavoitat numerosta +358 40 033 0177 pe 13.9. klo 14-16 sekä to 19.9. klo 14-16.

Tätä rekrytointia hoitaa HR-asiantuntija Tuuli Saari. Jos sinulla on muuta kuin työn sisältöön liittyvää kysyttävää voit olla rohkeasti yhdessä Tuuliin sähköpostilla tuuli.saari@seure.fi.