(Poistunut julkaisusta)

Janakkalan seurakunnan seurakuntapastori
Janakkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Janakkalan seurakunnassa on avoinna seurakuntapastorin virka, jonka erityisenä vastuualueena on seurakunnan rippikoulu- ja nuorisotyö. Tähän tehtävään seurakunta etsii papin kutsumuksestaan tietoista nuoriso- ja rippikoulutyössä jo kannuksensa ansainnutta ja kokemusta kerännyttä pappia. Seurakunta arvostaa lähiesimieskokemusta ja taitoa sekä KIPA-osaamista. Etsittävällä papilla on ymmärrystä nuorten maailmasta ja kulttuurista sekä laaja-alainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja valmiudet toimia nuorisotiimin lähiesimiehenä.

Virkaan määrättävältä edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virkaan määrättävän on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on 6 kuukauden koeaika. Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Pekka Riikonen, 044 7656 960 tai pekka.riikonen@evl.fi.

Ilmoittautumiset sähköisellä hakulomakkeella 28.5.2018 klo 15.00 mennessä.

Verkkolomakkeella kirkon nimikirjaote liitetään Liitetiedosto -kohtaan (koskee jo papiksi vihittyjä). Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.