(Poistunut julkaisusta)

Jämpti tuotantotyöntekijä, Orimattila
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Jämptille ja huolelliselle tuotantotyöntekijälle pitkäaikainen pesti tarjolla.

Toimenkuvana on eristyselementtien valmistukseen liittyvät työvaiheet levynleikkauksesta viimeistelyyn ja laadunvarmistukseen. Osaamisen ja kokemuksen mukaan työtehtäviin saattaa kuulua niin pulverimaalausta kuin asennuksiakin, mutta lähtökohtaisesti työssä menestyy oppimishaluinen jokapaikanhöylä, joka viihtyy käytännönläheisessä työssä.

Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu erilaisten eriste-elementtien kokoonpanotyöt. Metallialan tai esimerkiksi koneasentajan koulutus antaa erinomaiset valmiudet työhön, trukinajotaidosta niinikään plussaa. Koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin aikaisempi kokemus kokoonpanotöistä ja/tai ennakkoluuloton duunariasenne.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa ja satunnaisia viikonloppuvuoroja on oltava valmis tekemään. Kehonrakentaja ei tarvitse olla, mutta työtä tehdään paljon käsin sekä muualla, kuin konttoripöydän ääressä. Fyysinen suorituskyky oltava täten tyydyttävällä tasolla. Tietoteknistä osaamista työ ei vaadi, varusteet saat talon puolesta ja palkkaus on teknologiateollisuuden TES mukainen ja määräytyy osaamisen mukaan.

Tiivistettynä:

  • Reipas ja täsmällinen asenne työntekoon
  • Oppimis- ja sopeutumiskykyä erilaisiin työtehtäviin
  • Plussaa aikaisemmasta kokemuksesta tai koulutuksesta
  • Terveet raajat ja nivelet
  • Suomen kielen sujuvaa osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työhön
  • Omasta halusta riippuen hyvinkin vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro, miksi olet kiinnostunut ja miksi menestyisit juuri kyseisessä tehtävässä. Töiden aloitus on heti vuodenvaihteen jälkeen.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/


 

"Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. "