(Poistunut julkaisusta)

Jalostusyksiköiden aluemyyntipäällikkö
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme myyntitiimiimme nälkäistä ja kehittymishaluista

jalostusyksiköiden aluemyyntipäällikköä

vastaamaan sovituista avainasiakkuuksista ja innovatiivisten pakkausratkaisujen myynnistä nykyisille ja uusille yhteistyökumppaneillemme.

Aluemyyntipäällikön tehtävänä on yhdessä muun organisaation tukemana vastata asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin DS Smithin vahvalla pakkausosaamisella. Keskeistä tehtävässä on uusasiakashankinta ja kannattavan lisämyynnin rakentaminen uusissa jakeluteissä.  Asiakkaamme ovat pääosin pieniä-ja keskisuuria yrityksiä, joita palvelevat neljä jalostusyksikköämme Iissä, Kuopiossa, Turussa ja Akaan Viialassa.

Etsimämme myyntitykin tulisi täyttää seuraavia kriteereitä:

  • Sinulla on myynnin tai muun alueen tehtävään sopiva ammatillinen peruskoulutus
  • Olet erittäin tuloshakuinen myynnin ammattilainen
  • Sinulla on jo vankkaa kokemusta myynnin vastuullisista tehtävistä
    B2B -myynnissä, erityisesti ratkaisumyynnistä
  • Sinulla on hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot, olet organisointi- ja yhteistyökykyinen, tarkka, jämäkkä ja joustava tiimipelaaja ja omaat kehittävän työotteen
  • Olet analyyttinen ja sinulla on erittäin hyvä kokemus MS Office-ohjelmistojen käytöstä (erityisesti Excel ja PowerPoint).

Tehtävä voi sijaita Jyväskylän, Tampereen tai Turun talousalueella. Tehtävä on kokoaikainen ja sisältää paljon matkustamista kotimaassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Director Olli Rantonen puh. 040 150 3884.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 24.02.2019 mennessä osoitteessa www.dssmith.com/avoimet-tyopaikat.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja haastavan kehittämistehtävän yhdessä Euroopan johtavista pakkausalan yrityksistä.

Lisätietoja löydät meistä verkkosivuiltamme osoitteesta dsmithpackaging.fi.