Jälkimarkkinointipäällikkö
Kamux Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Tunnetko jo Kamuxin? Olemme suomalainen, nopeasti kasvava, pörssilistattu käytettyjen autojen vähittäiskauppaketju. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä jo yli 60 toimipisteessä. Kasvamme vauhdilla! Vuonna 2018 myimme yli 45 000 autoa ja liikevaihtomme oli noin 530 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää yli 500 autokaupan ammattilaista ja meillä on iloinen tekemisen meininki. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijä? Hae paikkaa jo tänään! Lisätietoa ja esittelyvideot löydät sivuiltamme www.kamux.fi

Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! Etsimme nyt

Jälkimarkkinointipäällikköä

Tulet toimimaan Kamuxin jälkimarkkinointitiimin esimiehenä ja Kamux Suomen johtoryhmän jäsenenä. Työssäsi vastaat Kamuxin jälkimarkkinointiprosessista ja sen edelleen kehittämisestä, myös yhdessä ulkoimaisten kollegoidesi kanssa. Työhön kuuluu lisäksi huolto- ja korjaustöiden kilpailuttaminen, reklamaatioiden hoitaminen ja myyntikentän tukeminen toiminnan sujuvuuden sekä erinomaisen asiakaspalvelun varmistamiseksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa autoteknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi huoltopäällikön tai korjaamon työnjohtajan tehtävistä. Arvostamme autokaupan osaamista, oppimiskykyä ja valmiutta hoitaa monipuolista tehtäväkenttää itsenäisesti sekä keksiä luovia ratkaisuja haastaen yleisiä alan käytäntöjä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kykynet neuvottelemaan tuloksekkaasti eri sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, mukavat työkaverit sekä paljon vastuuta nopeasti kasvavassa pörssiyrityksessä. Työpaikka sijaitsee Kamuxin pääkonttorissa Hämeenlinnassa tai Kamuxin PK-seudun liikkeissä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 30.4. mennessä alla olevasta linkistä tai www.kamux.fi/rekry.

Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 08.00-09.00, maajohtaja Tommi Iiskonmäki p. 040 580 1498 tai tommi.iiskonmaki@kamux.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256520
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo