(Poistunut julkaisusta)

Jälkimarkkinointikoordinaattori
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haluatko, että asiakkaille jää paras mahdollinen kokemus yrityksestä? Nautitko ongelmanratkaisusta ja siitä, kun sinulla on selkeä kokonaisuus hoidettavanasi mutta samanaikaisesti tapaukset vaihtelevat?

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä ratkaisemaan vaihtelevia ja välillä haastaviakin asiakas- ja toimituspoikkeamia sekä vaikuttamaan siihen, kuinka hyvin yrityksemme jälkimarkkinointia hoidetaan. Haemme ratkaisukeskeistä

JÄLKIMARKKINOINTI -KOORDINAATTORIA

vastaamaan tavarantoimittaja- ja tuotereklamaatioiden hoidosta koko Suomen osalta. Otat vastaan ja käsittelet asiakkaiden tuotereklamaatiot ja palvelet heitä parhaalla mahdollisella tavalla asioiden korjaamiseksi esim. hankkimalla heille uuden vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Vastaat myös tavarantoimittajareklamaatioista eli siitä, että saamme oikeat, tavarantoimittajiltamme tilaamamme tuotteet meille ja meidän asiakkaillemme. Mikäli olemme vastaanottaneet väärän tuotteen, sinun tehtäväsi on varmistaa, että saamme tuotteesta myös asianmukaisen hyvityksen. Sijoitut osto-organisaatioon, jossa pystyt jakamalla tietoa tukemaan oston tehokkuutta ja saamaan esimerkiksi mahdolliset virhe-erät pois asiakkailtamme.

Tehtävässä seuranta ja kokonaisuuksien hallinta yksityiskohtia unohtamatta ovat keskiössä, joten etsimämme henkilö on organisoitunut, periksiantamaton ja pitkäjänteinen tekijä. Työ on itsenäistä ja paikoin nopeatempoista ja siksi on tärkeää, että sinulla on hyvä paineensietokyky. Nautit muiden auttamisesta ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Jotta pystyt kommunikoimaan sujuvasti tavarantoimittajiemme kanssa, puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee Ahlsellin pääkonttorin ja logistiikkakeskuksen yhteydessä Hyvinkäällä, aivan pk-seudun kupeessa.

Mikäli haluat olla parantamassa asiakaskokemusta mielenkiintoisessa ympäristössä, hae meille tästä linkistä 22.10.2018 mennessä ja auta meitä saamaan asiakkaamme nykyistäkin tyytyväisimmiksi. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Susanna Liljendal, puh. 040-6614546 keskiviikkona 10.10 ja perjantaina 12.10 klo 9-10.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi