(Poistunut julkaisusta)

Jälkimarkkinointijohtaja
Metroauto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

 

Etsimme nyt sinua kehittämiskykyinen    

 

JÄLKIMARKKINOINTIJOHTAJA  

 

Vastaat MetroAuton jälkimarkkinointitoiminnasta pääkaupunkiseudulla. Työssäsi johdat ja kehität huoltopäälliköiden kanssa yhteistyössä korjaamoiden toimintaa viidessä autotalossamme.  Suunnitelmallisen, joustavan ja kehittävän otteesi kautta varmistat, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua ja tiimisi on motivoitunut tekemään parhaansa. 

Etsimme ammattilaista, joka pystyy kannustavasti johtamaan tiimiään! Arvostamme esimieskokemusta autoalan liiketoiminnasta. Tarvitsemme kuuntelevan ja jämäkän esimiehen, jolla on kokemusta muutosjohtamisesta. Paineensietokykysi on erinomainen ja loistat ketteryydelläsi nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Luonnollisesti ymmärrät myös talouden tunnuslukuja ja osaat johtaa toimintoja niiden pohjalta. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen koulutus ja olet ylläpitänyt osaamistasi. 

Menestyäksesi sinun pitää haluta sitoutua pitkäjänteisesti kehittämään yrityksemme toimintaa and you need to speak fluent English. Tiedät myös, että sujuva yhteistyö automyynnin kanssa on yksi menestyksesi avaimista.    

Tehtävässäsi pääset kehittämään jälkimarkkinointitoimintaa, koko MetroAuton toimintaa ja omaa osaamistasi.  Olet johtoryhmämme jäsen, raportoit toimitusjohtajalle, teet tiivistä yhteistyötä mm. IT:n kanssa ja osallistut mahdollisesti myös hankintaan ja kumppanuusneuvotteluihin. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja sopivasti haastava. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn perheyrityksessä, jonka visiona on olla autoalan paras työpaikka.    

 

Kysy lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Jussi Rapalalta torstaina 20.2. klo 13 - 16 ja maanantaina 24.2. klo 9 - 12, puh. 010 615 5530 

Hae 28.2.2020 mennessä, hakemuksia käsitellään mahdollisesti jo hakuaikana.