Jälkimarkkinoinnin palveluvastaava
Suomen Rakennuskone Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021
Suomen Rakennuskone Oy
Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme.  Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.Suomen Rakennuskoneen toiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky. Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä porukassa maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativissa projekteissa ja erilaisten koulutusten kautta. https://sr-o.fi/suomenrakennuskone/ura/

Haaveiletko työskenteleväsi jälkimarkkinoinnin huipulla? Etsimme Suomen Rakennuskone Oy:lle After Sales- organisaatioon haasteita pelkäämätöntä, kehittävän työotteen omaavaa, myynnillistä jälkimarkkinoinnin asiantuntijaa. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Kempeleen uudessa toimipisteessä.

Tehtäviisi kuuluu:

 • varaosien ja huoltopalveluiden myynti nykyisille ja uusille asiakkaille
 • aktiivinen asiakkaiden kontaktointi ja tapaaminen
 • sopimushuoltopisteiden tukeminen
 • tilauksien käsittely
 • lisäksi vastuullesi kuuluu asiakaspalvelun ja sisäisten toimintojen kehittäminen ja jälkimarkkinoinnin päivittäinen koordinointi.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä riittävää kokemusta vastaavasta tehtävästä, esimerkiksi teknisestä kaupasta. Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista sekä riittävää IT-osaamista (O365 ja toiminnanohjausjärjestelmät). Odotamme matkustusvalmiutta, koska toiminta-alueesi on Pohjois-Suomi.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan työympäristön, jossa autetaan menestymään työssä. Tiimityö on meillä avain menestykseen. Saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut sekä osaavan taustaorganisaation. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, johon sisältyy myös bonusjärjestelmä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 9.12.2021 mennessä, liitä hakemukseesi CV sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776.

Sijainti: Kempele
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1523072
 • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kempele