Jälkikäsittelijöitä Alumiinivalimoon Lopelle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Jälkikäsittelijän paikkoja auki Lopella!

Etsimme metallialan tai teknisen alan koulutustaustalla olevia tekijöitä erilaisiin metallitöihin yhteistyökumppanillemme Alteamsille. Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Lopella sekä Laihialla ja ovat osa Kuusakoski Groupia. Täältä voit lukea lisää yrityksestä https://www.alteams.com/

Haemme tekijöitä 2-vuorotyöhön: Nämä paikat ovat jälkikäsittelyyn ja viimeistelytehtäviin, joka on tarkkuutta vaativaa työtä, koska työtehtäviin sisältyy tuotteiden jälkikäsittelyt juuri ennen tuotteiden pakkausta ja lähetystä. Tämä tehtävä on fyysistä ja tarkasta työotteesta on tässä tehtävässä hyötyä!

Haemme sinua, joka olet työtä pelkäämätön, reippaalla ja tarkalla työotteella varustettu henkilö. Tehtävät vaativat tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Eduksesi on alan koulutus ja työkokemus, kuten myös positiivinen asenne ja joustava asenne työskentelyä kohtaan.

Tehtävät ovat määräaikaisuuksia Adeccon kautta, ja työn kestot ovat keskimäärin 6 kuukautta. Tehtävissä on mahdollisuus myös jatkoon. Työt alkavat mahdollisimman pian ja palkkaus on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Tehtaan haastavan sijainnin vuoksi tarvitset oman auton töihin kulkemisen sujumiseksi.

Jos etsit uusia tehtäviä metallialalla, näissä töissä pääsee tekemään töitä globaalin suomalaisen toimijan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakemuksen voi lähettää https://www.adecco.fi/ Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Linda Törmä p. 040 677 2794 linda.torma@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465292
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Linda Törmä (linda.torma (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Loppi, Forssa, Hyvinkää, Janakkala, Riihimäki, Tammela