Jälkikäsittelijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Tarrax Oy on joustava ja innovatiivinen tuotemerkintään ja etiketöintiratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut painotalo. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja heidän toimipisteensä sijaitsee Naantalissa. Heidän päätuotteita ovat tuote-etiketit, liimattomat tuotteet, blankotarrat, erikoisetiketit, tulosteet sekä erilaiset arkkituotteet. Lisäksi he tarjoavat valikoiman erilaisia lämpösiirtonauhoja asiakkailleen.

Haemme nyt Tarrax Oy:lle Naantaliin jälkikäsittelijää.

Jälkikäsittelijän työ pitää sisällään erilaisia tuotannon tehtäviä mm. painokoneelta valmistuneen etikettirullan jälkikäsittelyä; leikkuuta, asiakasrullien valmistusta, laadunvalvontaa, sekä pakkausta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta painoalalta, mutta tuotantotyön tunteminen on eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja oma auto tarvitaan työpaikan sijainnin vuoksi.

Olet luonteeltasi ripeä ja täsmällinen, et myöskään hätkähdä vaihtelevan ja kiireisen työnkuvan aiheuttamaa muutosherkkyyttä. Tärkeää on hyvä asenne työtä kohtaan. Oppisen ja kokemuksen karttumisen kautta on mahdollisuus kouluttautua laajemminkin tuotantomme eri tehtäviin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus ja cv:si osoitteessa eezy.fi pikaisesti, sillä käymme läpi ehdokkaita jo ennen hakuajan loppua.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Minna Laine

Eezy Henkilöstöpalvelut 

p.040 307 5013

minna.laine@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442042
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Naantali