(Poistunut julkaisusta)

Jälkikäsittelijä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018
Etsimme asiakkaallemme Nortech Metal Oy.lle JÄLKIKÄSITTELIJÄÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään koneistettujen kappaleiden siirtelyä, pesemistä, pakkaamista ja kokoonpanoa. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas, tarttuu työhön ja on valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksen metalli alalta.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen arvostetulla asiakkaallamme. Huippu työkaverit. Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen ja työntekijän välille. Mahdollisuus työllistyä myöhemmässä vaiheessa suoraan asiakasyrityseen.

Jätä hakemus jo nyt ja varmista paikkasi työhaastatteluun toimistollemme, jossa kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400182668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.