(Poistunut julkaisusta)

Jälkikäsittelijä Painotalo Plus Digitalille
Painotalo Plus Digital Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
Painotalo Plus Digital Oy
Asiakaslehdet, mainospainotuotteet ja suoramainonta ovat ydinosaamistamme. Meidän mielestämme digitaalisuus on kuitenkin olennainen osa printtiä. Siksi teemme printistä myös digiä, kuten näköislehtiä ja videoita verkkoon. Painotalo Plus Digital – Kavereiden kesken PPD. Kuulumme Mediatalo Keskisuomalaiseen.
Toimenkuva
Nyt on loistava tilaisuus päästä työskentelemään isossa mediakonsernissa.

Haemme määräaikaisiin työsuhteisiin asiakkaallemme Painotalo Plus Digitalille jälkikäsittelijää Lahteen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on vuorotyötä.

PPD:llä pääset osaksi mukavaa ja kokenutta työyhteisöä. Asiakkaamme on myös valmis antamaan sinulle lisäkoulutusta tehtäviin.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta
-Tehtävään liittyvää peruskoulutusta
-Vuorotyövalmiutta
-Hyvää ja reipasta asennetta
-Kokemus alalta lasketaan eduksi
Koulutus ja työkokemus
Koulutus ja kokemus alasta ehdottomaksi eduksi, mutta tähän tehtävään on mahdollista töissä kouluttaa, jos löytyy erittäin positiivinen asenne työntekoon, valmiina oppimaan uutta ja ei pelkää liata käsiään.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita meille 03-873200 mikäli sinulla on jo hakemus. Laita hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuajan kuluessa. Muistathan liittää hakemukseesi CV:si, sillä se on käyntikorttisi meille.
Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.09.2019 mennessä.