(Poistunut julkaisusta)

Jälkikäsittelijä digipainoon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään

JÄLKIKÄSITTELIJÄÄ DIGIPAINOON

määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen. Työnkuvaan kuuluu painoarkkien jalostaminen valmiiksi tuotteiksi nitomalla, liimaamalla, pinnoittamalla, leikkaamalla, sitomalla, kokoamalla tai taittamalla. Jälkikäsittelijä myös pakkaa ja postittaa valmiit tuotteet asiakkaalle. Tehtävässä hyödynnetään raportoinnin ja työnkulun sovelluksia. Työajat sijoittuvat porrastetusti arkisin klo 7-19 välille. Sijaisuus on aikavälillä 10.9.2018-20.12.2019.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan alansa huipuilta, sekä kehittymään osana tiimiä. Asiakasyrityksemme on Suomen monipuolisin osaaja sisältöpalvelujen saralla.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta alan koulutusta, kokemusta jälkikäsittelijän työstä sekä tietoteknistä perusosaamista. Etsimämme työntekijä osaa organisoida työtehtäviänsä kiireessä ja muuttuvissa tilanteissa, eikä kavahda myöskään rutiininomaista työtä. Pidät työskentelystä osana tiimiä ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelyotteesi on tarkka ja vastuullinen, toimit myös ripeästi tilanteesta riippumatta. Eduksi hakijalle katsotaan innovatiivinen asenne sekä halu kehittää itseään ja toimintatapoja jatkuvasti.
Muut tiedot
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Jälkikäsittelijä". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hakuaika päättyy 26.8.2018.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
Vuoden 2019 loppuun asti.
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.08.2018 mennessä.