Jalkaterapeutti tai jalkahoitaja Turkuun
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Kinttupiste Oy on jalkahoitola ja jalkojenhoidon erikoisliike, jossa asiakkaita palvellaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Vastuullinen tekeminen vie yritystä eteenpäin ja Kinttupiste onkin AVI:n hyväksymä ja tarkastama terveydenhoitoyksikkö.

Haemme nyt Kinttupisteen ammattitaitoiseen tiimiin vahvistusta JALKATERAPEUTTISTA/JALKAHOITAJASTA, jolla on kehitysorientoitunut työasenne. Tässä tehtävässä saat monipuolista työkokemusta jalkojen hoitotyöstä sekä asiakaspalvelusta. Työssäsi tulet käyttämään  sähköistä kirjaamista. Työsuhde on vakituinen ja töitä tehdään nykyaikaisissa tiloissa aivan Turun keskustassa.


Odotamme sinulta jalkaterapeutin tai jalkahoitajan koulutuksen lisäksi vuorovaikutustaitoja ja yrittäjähenkistä ajattelua. Voit olla koulun juuri päättänyt tai jo kokeneempi, tässä tiimissä saat hyvän tiimin tuen. Olet luonteeltasi avoin ja asiakaspalveluhenkinen sekä tartut oma-aloitteisesti toimeen, jonka lisäksi haluat myös kehittyä omassa työssäsi jatkuvasti. 

Tarjoamme iloisen ja kivan työtiimin lisäksi monipuolisen työn, viihtyisän ja selkeän työympäristön sekä hyvät työvälineet. Pienessä, mutta kasvavassa yrityksessä saat myös mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi. Säännöllinen ammatillinen koulutus on osa yrityksen toimintatapaa.


Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Laita hakemuksesi CV:n kera oheisesta linkistä jo tänään. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Listätietoja voit kysellä HR-asiantuntija Aivi Elolta puh. 040-307 5014.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot