(Poistunut julkaisusta)

Jalkaterapeutti tai fysioterapeutti Mikkeliin
Respecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Respecta etsii jalkaterapeuttia tai fysioterapeuttia Mikkeliin

Tulevaisuuden haasteesi

Tehtävänäsi on toimia ortoosi- ja jalkinepuolen apuvälineratkaisujen parissa. Vastaat itsenäisesti koko apuvälineprosessista alkaen tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta aina valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiämme sekä asiakaspalveluprosessejamme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa yrityksessä. Tehtävä on vakituinen.

Taustasi/profiilisi

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jalkaterapeutin tai fysioterapeutin tutkinto sekä aiempaa kokemusta kuntoutuksesta ja/tai apuvälinealasta. Lisäksi odotamme, että omaat monipuolista osaamista tukipohjallisista ja jalkinepuolen ratkaisuista.

Sinulla on erinomainen ja asiakaslähtöinen asenne asiakaspalveluun sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja olet avoin uusien menetelmien ja laitteiden käyttöönotolle.

Kiinnostuitko?

Lähetä 20.7.2018 mennessä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@respecta.fi.

Lisätietoa tehtävästä saat Service Manager Katri Rastaalta, katri.rastas@respecta.fi tai puh.0403488601