Jalkaterapeutti, fysioterapeutti tai apuvälineteknikko
Respecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Respecta etsii jalkaterapeuttia, fysioterapeuttia tai apuvälineteknikkoa Turkuun.

Tehtävänäsi on toimia jalkine- ja tukipohjallispuolen apuvälineratkaisujen parissa. Vastaat itsenäisesti koko apuvälineprosessista alkaen tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta aina valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiämme sekä asiakaspalveluprosessejamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa yrityksessä. Tehtävä on vakituinen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jalkaterapeutin, fysioterapeutin tai apuvälineteknikon tutkinto. Alaraajojen biomekaniikan tuntemus ja aiempi kokemus apuvälinealasta ja/tai kuntoutuksesta luetaan eduksi.

Sinulla on erinomainen ja asiakaslähtöinen asenne asiakaspalveluun sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja olet avoin uusien menetelmien ja laitteiden käyttöönotolle.

Kiinnostuitko? Lähetä 23.2.2020 mennessä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@respecta.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340575
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Sami Rintamaa (viikko 6 ja 7) sähköpostitse sami.rintamaa@respecta.fi tai puhelimitse 040 3488 612 tai Marja Rahkola (viikko 8 ma, ke ja pe klo 12-14) sähköpostitse marja.rahkola@respecta.fi tai puhelimitse 040 3488 604.