(Poistunut julkaisusta)

Jakeluverkkoasentajia
Voimatel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme nyt Sähköverkot-liiketoimintaan Lahteen

JAKELUVERKKOASENTAJIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sähkönjakeluverkkojen 0,4- ja 20 kV ilmajohto- ja maakaapelitöiden rakentamis- ja, kunnossapitotehtäviin, muuntamotöihin sekä mahdollisesti viankorjaustehtäviin. 

Tehtävän suorittaminen edellyttää vähintään sähköasentajan perustutkintoa (120 op) tai vastaavia tietoja sekä työkokemusta jakeluverkkoasentajana.  Sinulla on ilma- ja kaapelitöiden laaja-alainen osaaminen (0,4- ja 20 kV), hallitset pylvästyöskentelyn sekä muuntamotyöt saneeraamisesta uuden rakentamiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet asiakaslähtöinen ja tunnet sähkö- ja työturvallisuusmääräykset. Alan voimassaolevat pätevyyskortit (työturva, tieturva, tulityö, ensiapu, sätky) ja kuorma-autokortin katsomme eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Matti Kananen puh. 0447938475  ja Aluepäällikkö Petri Lehikoinen puh. 0447939735

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 31.1.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.