(Poistunut julkaisusta)

Jakeluverkkoasentaja, TLT-Connection Oy (Turku)
TLT-Connection Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

TLT-Connection Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Vuonna 2009 perustettu yritys on vakiinnuttanut paikkansa vaativien projektikokonaisuuksien toimittajana. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 32 milj. €. Olemme osa TLT Groupia, joka työllistää noin 270 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 milj. €. Lisätietoja osoitteesta www.tltgroup.fi.

Toiminnan laajentuessa ja kehittyessä haemme nyt sähköverkkojen rakentamishankkeisiimme jakeluverkkoasentajia.

Lisätiedot ja vaatimukset hakijalle:
-Vakituinen työsuhde, toimipaikka Turku/Salo.
-Työtehtävät ovat pääosin Varsinais-Suomessa, mutta katsomme eduksi myös matkatyövalmiuden
-Jakeluverkkoasentajat tekevät ilma- ja maakaapeliverkko- sekä muuntamotöitä maasto-olosuhteissa, pääasiassa 0,4 ja 20 kV:n jännitealueilla, sekä kunnossapito-, liittymätöitä ja verkoston uudisrakennusprojekteja.
-Jakeluverkkoasentajan työ on itsenäistä, haasteellista työtä, jossa vaaditaan yrittäjähenkistä asennetta. -Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää fyysistä kuntoa.
-Haettavalla henkilöllä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto.
-Valittavan henkilön tulee olla joustava ja oma-aloitteinen.
-Tarvittaessa perehdytämme henkilön työtehtäviin vanhemman asentajan toimesta, tämän jälkeen työskentely on pääasiassa itsenäistä.
-Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, oikea asenne ja halu oppia uutta on kaikkein tärkeintä.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme:
-Vakaan ja kehittyvän työpaikan.
-Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä.
-Kilpailukykyisen palkkauksen.
-Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.