(Poistunut julkaisusta)

Jakeluverkkoasentaja Kajaaniin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme ammattitaitoista JAKELUVERKKOASENTAJAA itsenäiseen työhön teollisuuskohteeseen KAJAANIIN.


Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme jakeluverkon asennus- ja kunnossapitotöistä. Lisäksi työnkuvaasi tulee kuulumaan kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä muita töitä kuten LVI-, paloilmoitin-ja kiinteistönhuollon tehtäviä. Näistä sinulla ei tarvitse olla kokemusta entuudestaan, sillä perehdytämme näihin työssäsi. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 – 16 välillä, mutta saatamme tarvita työpanostasi myös päivystävästi iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme sähköasentajan perus- tai ammattitutkintoa sekä aiempaa kokemusta jakeluverkon kunnossapitotöistä vähintään vuoden ajalta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan sekä itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, ajantasaiset ATK-taidot, B-ajokortin sekä hyvää suomen kielen taitoa. Luotamme ratkaisukykyysi ja saat järjestää työsi parhaaksi näkemälläsi tavalla.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista sähköasentajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa sähköasentajan työstä digilehdestämme työntekijämme Petrin kertomana: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/sahkotoiden-ammattilainen-asialla


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 8.11.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -