(Poistunut julkaisusta)

Jakelutyöntekijöitä Kokkolaan sekä lähialueille
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Haussa osa-aikaisia jakelutyöntekijöitä Kokkolaan sekä lähialueille!

Etsimme asiakasyrityksellemme innokkaita ja oma-aloitteisia jakelutyöntekijöitä Kokkolan seudulle. Työ tapahtuu kolmena päivänä viikossa ja kokonaistyöaika vaihtelee muutamasta tunnista yli 20 tunnin työviikkoihin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi lukulomaa pitäville opiskelijoille, muille osa-aikaista työtä etsiville tai vaikkapa lisätienestiä etsiville. Työt perustuvat ainakin aluksi määräaikaisuuksiin kiireapulaisena, mutta myös pidempiaikainen työ on mahdollista.

Työssä menestyäksesi sinun tulisi olla oma-aloitteinen ja luonteeltasi tarkka, sillä jakelussa pyritään luonnollisesti laadukkaaseen työhön. Hyvä asenne tekemääsi työtä kohtaan on ehdoton etu ja tässä työssä pärjää, mikäli omaa hyvät suomenkielen taidot sekä hieman urakkahenkeä ja hyvän peruskunnon. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan ehdottomasti eduksi.

Ymmärrämme ettet välttämättä ole valmiiksi jakelutyön rautainen ammattilainen, mutta mielellämme koulimme sinusta sellaisen. Sen vuoksi perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti ja tarjoamme sinulle menestyäksesi ison yrityksen sekä työkavereiden tuen. Meille on positiivinen merkki se, että olet halukas oppimaan uutta ja tartut ripeästi toimeen.

Palkka koostuu alan työehtosopimuksen mukaan ja on työtuntiperusteinen. Sen lisäksi esimerkiksi oman auton käytöstä työssä maksetaan asiaankuuluvat korvaukset.

Mikäli koet, että sinä olet etsimämme henkilö ja olet valmis oppimaan uutta, käy täyttämässä hakemus Eezyn kotisivuilla mahdollisimman pian! 

Lisätietoja saat Eezyn Kokkolan toimistolta:

Yhteyspäällikkö Aki Lyyski, 050-3522775 tai aki.lyyski@eezy.fi

HR-konsultti Jasmin Isohanni, 040-3075241 tai jasmin.isohanni@eezy.fi