Jakelupalveluohjaaja
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Oletko oma-aloitteinen ja aikaansaava työntekijä, jolla on kuljetusalan perusasiat hallussa? Pysyvätkö langat käsissäsi myös tiukan paikan tullen? Oletko ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä? Haemme nyt joukkoomme Lindströmin Lounais-Suomen tulosyksikköön jakelupalveluohjaajaa vastaamaan jakelumme järjestely-, ohjaus- ja kehitystyöstä. 

Tässä roolissa tehtäviisi kuuluvat jakelupalvelumme päivittäinen ohjaaminen ja sujuvan tiedonkulun varmistaminen Lindströmin ja jakelusta vastaavien palveluedustajiemme eli kuljettajien välillä. Saat vastuullesi omat jakelupiirit, joiden päivittäisen toiminnan sujuvuudesta huolehdit yhdessä jatkuvan palvelun assistentin kanssa, ja pidät huolta, että palvelumme toimii ja täyttää asiakaslupauksemme. Teet työssäsi päivittäistä yhteistyötä asiakasrajapinnan, liikennöitsijöiden ja pesuloiden kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös palveluedustajiemme perehdytys, ohjaus ja koulutus sekä asiakaspalautteiden käsittely. 

Etsimämme henkilö on aikaansaava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla pysyy langat käsissä myös haastavissa tilanteissa. Toivomme, että sinulla on kuljetusalan perusasiat hallussa ja käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä. Osaat verkostoitua ja viihdyt hyvin ihmisten kanssa. Jakelupalveluohjaajan työ on ajoittain hektistä, joten hyvä paineensietokyky ja positiivinen, ratkaisukeskeinen ote on tärkeää tässä työssä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tunnetussa ja vakavaraisessa tekstiilipalveluita tarjoavassa yrityksessä, joka huolehtii henkilöstöstään. Saat työssäsi tueksesi modernit tietojärjestelmät sekä innostuneet ja ammattitaitoiset kollegat. 

Jakelupalveluohjaajan pääasiallinen toimipiste on Turussa, mutta pääset myös matkustamaan muihin toimipisteisiimme Varsinais-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Satakunnassa, eli tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Työaika on 37,5h/viikko ja palkkaus määräytyy kemian alan työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirita Laine, (puh. 040 751 9776, pirita.laine@lindstromgroup.com). Tavoitat Piritan puhelimitse 17.7. klo 9-10 ja 14-15, 21.7. klo 9-10 ja 14-15 sekä 24.7. klo 9-10 ja 14-15. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374967
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa, Satakunta
  • Lisätietoja antaa: Pirita Laine, pirita.laine@lindstromgroup.com, puh. 040 751 9776