(Poistunut julkaisusta)

Jakelukuorma-autonkuljettaja Hämeenlinnaan
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt etsimme kuorma-autokuskia jakelutehtäviin pääsääntöisesti Kanta-Hämeen alueelle. Työ koostuu esimerkiksi erilaisista tuoretuotteiden, elintarvikkeiden ja käyttötavaroiden jakelusta ja työn aloitusaika vaihtelee reiteittäin arkisin klo 03-06 välillä. Tässä työssä tarjolla täydet tunnit ja hyvällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua suoraa asiakasyritykseen 6kk aloituksen jälkeen. Työ on itsenäistä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakijoilta edellytämme:

- Ammattipätevyyttä
- Digipiirturikorttia
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa 
- Joustavuutta työajoissa

- Savuttomuutta

- Vähintään vuoden kokemusta jakelutöistä


Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452