(Poistunut julkaisusta)

Jakelukuljettaja elintarvikekuljetuksiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Raumalle kuorma-autonkuljettajaa jakeluun.

Työ koostuu erilaisten elintarvikkeiden, esimerkiksi leipäkuormien, jakelusta ja vuorot alkavat arkisin klo 1.00-3.00 välillä. Työpäivän pituus vaihtelee 8 ja 10 tunnin välillä. Aiempi kokemus jakelutyöstä ei ole välttämätöntä, vaan hyvällä asenteella pääsee pitkälle!

Hakijoilta kuitenkin edellytämme:
- C-korttia
- Ammattipätevyyttä
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa 
- Joustavuutta työajoissa

Hygieniapassi on eduksesi, mutta ei pakollinen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös muille asiakkaillemme. Saat asianmukaisen perehdytyksen ja pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:elina.hyvarinen@workpower.fi