(Poistunut julkaisusta)

Jakeluesimies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme asiakkaallemme Jakelusepät Oy:lle jakeluesimiestä Kuopioon.

ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyivät 1.5.2020 ja yhtiö sai uuden nimen Jakelusepät Oy. Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Jakeluesimiehenä työpäiväsi koostuu jakajien töiden järjestelemisestä ja organisoinnista, työvuorosuunnittelusta sekä rekrytointien hoitamisesta. Työ on usein hektistä ja toivoimmekin tekijältä hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työotetta.

Jakeluseppien tiimissä pärjää erinomaisesti hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja huumorintajulla varustettu henkilö.
Haemme taustaltaan esimerkiksi AMK tradenomin tai vastaavan koulutustaustan omaavaa osaajaa, jolla on jo hieman kokemusta esimiestehtävissä työskentelemisestä. Työssä kommunikoidaan myös englanniksi, joten sekä suullinen että kirjallinen kielitaito on oltava hyvällä tasolla.

Jos sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi tietoteknistä osaamista, joustavuutta, jämäkkyyttä ja hyvää asennetta, jätäthän hakemuksesi meille pian!

Työ on määräaikainen, kestäen syyskuulle saakka. Myös mahdollisuus töiden jatkumiseen tämänkin jälkeen on olemassa.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR asiantuntija Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.