Jakeluautonkuljettajia
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kesäksi jakeluautonkuljettajia kappaletavarajakeluun

Tehtävään valituilla henkilöillä työt alkavat toukokuussa ja päättyvät syyskuun puolen välin tienoilla. Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme C-korttia sekä ammattipätevyyttä. Eduksesi on adr-ajolupa, mutta ei välttämättömyys. Työsopimus tehdään määräaikaisena Smile Henkilöstöpalveluiden ja työntekijän välillä. Hakijoilta odotamme:

  - Erinomaista asennetta työntekoon

  - Joustavuutta

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä heti hakemus osoitteessa http://smile2.likeit.fi/apply/59458827, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!


Ilon kautta töihin.

www.smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240898
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki