Jakeluautonkuljettaja/Pesulatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme asiakkaallemme Siilinjärven ja Nilsiän alueelle asiakaspalveluhenkistä jakeluautonkuljettajaa/pesulatyöntekijää.

Työ edellyttää nuhteetonta taustaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä ajetaan pakettiautolla eli B-kortti riittää. Aikaisempi kassakokemus on eduksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen kokopäiväisen työsuhteen, jossa erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä pikaisesti hakemusta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9–15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot