(Poistunut julkaisusta)

Jakeluautonkuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme asiakasyritykselle jakeluautonkuljettajia Pääkaupinkiseudulle.


Hakijan profiili

Tehtävään soveltuu parhaiten jo työkokemusta kerryttänyt, elintarvikkeiden toimitukseen tottunut ammattikuski. Toivotulla osaajalla on ammattillisesti ajotaidot kohdillaan ja pääkaupunkiseudun liikenne on tuttu. Etsimme tehtävään sitoutumiskykyistä, asenteeltaan motivoitunutta henkilöä. Myös hyvä fyysinen kunto on tehtävässä eduksi. 

Vaatimukset:

- C tai CE-ajokortti
- Ammattiajolupa
- Työntekijänä olet luotettava ja oma-aloitteinen
- Työskentelyotteesi on ripeä ja pystyt työskentelemään joustavasti sekä itsenäisesti
- Hyvä suomen kielen taito

Haemme jakeluautonkuljettajia eri toimijoille, joten työhtetävät vaihtelevat hieman asiakkaasta riippuen. Jos kiinnostuit tehtävästä, kysy rohkeasti lisää soittamalla numeroon 040 689 3200.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin tai kysy lisää numerosta 040 689 3200. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pian.


Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.