(Poistunut julkaisusta)

Jakeluautonkuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme nyt asiakasyritykselle jakeluautonkuljettajaa Pääkaupinkiseudulle.

Työtehtävän kuvaus

Työtehtävässä ajat jakeluautoa pääkaupunkiseudun alueella. Asiakkaamme on arvotettu alansa toimija ja mm. kalusto on erittäin laadukas. 

Hakijan profiili

Tehtävään soveltuu parhaiten jo työkokemusta kerryttänyt, elintarvikkeiden toimitukseen tottunut ammattikuski. Toivotulla osaajalla on ammattillisesti ajotaidot kohdillaan ja pääkaupunkiseudun liikenne on tuttu. Etsimme tehtävään sitoutumiskykyistä, asenteeltaan motivoitunutta henkilöä. Myös hyvä fyysinen kunto on tehtävässä eduksi. 

Vaatimukset:

- CE-ajokortti
- Ammattiajolupa
- Työntekijänä olet luotettava ja oma-aloitteinen
- Työskentelyotteesi on ripeä ja pystyt työskentelemään joustavasti sekä itsenäisesti
- Hyvä suomen kielen taito

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -