(Poistunut julkaisusta)

Jakeluautonkuljettaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme asiakkaillemme Vantaalle

JAKELUAUTONKULJETTAJIA

Työt sijoittuvat yhteen tai kahteen vuoroon ja sisältävät tavarajakelua Uudenmaan alueella, mutta myös satunnasiin varastotyövuoroihin on hyvä olla valmius. Työnkuva sisältää myös jonkin verran asiakaspalvelua. Kyseessä on kokoaikatyö, mutta mahdollisia "keikkavuorojakin" on satunnaisesti tarjolla esimerkiksi lisätyön etsijöille. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja tehdä esimerkiksi pidempiä päiviä ja pitää useampi vapaa putkeen.

Omaat aurinkoisen ja omatoimisen asenteen sekä pidät itsenäisestä työskentelystä ja olet valmis myös kohtaamaan asiakkaan päivittäisessä työssä. Työn vaatimuksena ovat C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. ADR-luvat sekä aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa ilkka.hirvonen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.