(Poistunut julkaisusta)

Jakeluautonkuljettaja, vakituinen
Action Lähetit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Action Lähetit Oy on vuonna 1993 perustettu lähetti- ja kuriiripalveluyritys. Yhden miehen työstä alkanut yrityksemme on kasvanut vuosien varrella ja työllistää alihankkijoineen yli 20 henkeä. Olemme toimineet vuodesta 1998 lähtien maailman suurimman lähettiyhtiön yhteistyökumppanina. Käytössämme on Liedon Avantissa moderni lajitteluterminaali ajanmukaisin laittein ja uusin ympäristöystävällinen kuljetuskalusto.

Tarjolla on vakituinen työsuhde kahdelle jakeluautonkuljettajalle asiakkaallamme Action Lähetit Oy:llä. Työpaikka sijaitsee Liedossa ja jakelualueet ovat Turun, Raision ja Naantalin alueella.

Työtehtäväsi on pakettien jakelutyö laadukkaalla kalustolla nimetyllä alueellasi. Työpäivän aikana pääset tekemään muun muassa pakettien lastausta, ajojärjestelyä ja asiakaspalvelua. Kuljettajalla on oma lenkki ja pakettiauto, jota hoitaa Turun seudulla. Työssä kohdataan asiakkaita, joten olethan asiakaspalveluhenkinen.

Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on aikaisempi kokemus kuljetusalan työstä tai jakelutyöstä. Tärkeää on sen lisäksi positiivinen asenne uuden oppimiseen ja itsenäinen ote työntekoon. B-ajokortti on välttämätön. Turun alueen tuntemus luetaan eduksesi.

Työ on kokoaikainen (37,5 tuntia viikossa) ja työtä tehdään arkisin kello 10-18 välillä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Etenemme hakuprosessissa nopeasti, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään HR konsultti Vilma Hyvönen, puh. 040 6216202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.