JAKELUAUTONKULJETTAJA, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

 

Haemme nuorekkaaseen tiimiimme ”The JAKELUAUTONKULJETTAJAA” kuljetusten tekemiseen Turun Talousalueella.

Työtehtävät sisältävät muun muassa pakettien jakelutyötä, pakettien lastausta, ajojärjestelyä ja asiakaspalvelua. Kuljettajalla on oma reitti ja auto vastuulla, jota hoitaa ja joista pitää huolta.

Tässä työssä pärjää henkilö, kenellä on tarkka ja ripeä työote tieliikenneturvallisuudesta tinkimättä. Oma – aloitteisuus ja tehokkuus ovat ehdottomia vaatimuksia reittiä ajaessa unohtamatta sitä, että auton ratissa edustetaan yrityksen värejä. Auton ja reitin hallitsemisen lisäksi hyvän asiakaspalvelun osaaminen on tärkeää, sillä asiakkaat ovat huomattavasti tyytyväisempiä saadessaan paketin iloiselta työntekijältä verrattuna murahtelevaan mököttäjään.

B-ajokortti riittää näitä moderneja, katujen ketterimpiä ajoneuvoja käsittelemään. Eduksi laskemme pakettiauton käsittelykokemuksen ja kuorma – autokorttia pätevyyksineen.

Tarjoamme töitä (37,5h/vk) positiivisille ja motivoituneille henkilöille. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus vakituiseen pestiin työsuhteen jatkuessa.

Automme renkaatkin ovat savuttomat, ainakin oikean ajotyylin omaavien keskuudessa, joten toivomme sinunkin olevan savuton työntekijä. Savuttomuus on siis jees, mutta ei välttämättömyys.

Saiko työnkuva sisäisen kuskisi syttymään?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.7.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään JAKELUAUTONKULJETTAJA, Turku.  Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Sourcing Konsulttu Hannu Pelli, p. (0)40 193 0347, hannu.pelli@manpowergroup.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1282851
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi